Gratis Verzending binnen Nederland & belgie
Gratis Verzending binnen Nederland & belgie

Over Ons

Over LikeDeals

Bij Likedeals zijn wij continu op zoek naar unieke producten voor onze klanten. Zodra wij overtuigd zijn van de kwaliteit voegen wij deze toe aan onze webshop en zorgen we voor een scherpe prijs. Op die manier bent u altijd verzekerd van een goeie deal!

Wat dus begon met onze voorliefde voor gemak is uitgegroeid tot een betrouwbare online winkelgelegenheid waar je de leukste, meest unieke gadgets en handige producten kunt vinden die jou gemak zullen dienen!

Zo zijn wij elke dag weer opnieuw opzoek naar de nieuwste, beste en handigste producten om toe te voegen aan onze coole collectie. Dit zodat we jullie ten alle tijden op de hoogte houden met die nieuwste handigheidjes. Puur om het voor jou ook gemakkelijk te maken.

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je absoluut niet teveel moet betalen voor jou lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze producten direct vanuit onze leveranciers naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs die ver onder de adviesprijs ligt.

Neem gerust een kijkje binnen onze trendy collectie en wij hopen je snel te mogen verwelkomen binnen onze klantenkring wiens voorkeur ook uitging naar gemak en goedkoop!